Reklámgrafika – Hirdess úgy, mint egy profi! 

  • Fogalmazz tömören! – egyszerű, rövid, értelmes mondatokkal. Itt nagyon érvényes: a “kevesebb több!” szabály. Így lesz kifejező a reklámgrafika.
  • A hangsúly legyen a képen! – a rengeteg szövegnél sokkal beszédesebb lehet egy jól megválasztott kép alkalmazása
  • Jól olvasható betűtípus a megfelelő méretben
  • Egységes arculat
  • Egyértelműség

reklámok készítése

Minden egyes termék, szolgáltatás könnyebben eladható egy jó reklám-és grafikai tervezéssel.

Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy megszerezzük a potenciális ügyfelek érdeklődését. Tudnunk kell, hogy óriási reklámzaj van, azaz ha nem megfelelően tervezzük meg reklámjainkat, könnyen elveszhetnek a reklámtömegben.

Egy jó reklám-és grafikai tervezés végeredménye az, hogy az új és fizető ügyfeleket hoz, azaz növeli bevételünket. Legyen szó akár online médiáról, vagy nyomtatott médiáról, egy jó reklámhirdetés segítségével elterjeszthetjük jó hírét cégünknek, termékeinknek és szolgáltatásainknak.

Egy reklámhirdetésben természetesen fontos felsorolni a termékünk és szolgáltatásaink előnyeit, valamint a funkcióit.

Az ár is értékes eszköz, ha versenyképes áraink vannak. Azonban, ha a szóban forgó termék egyedülálló, azaz nem érhető el sehol máshol a piacon, akkor a magasabb ár is elfogadható. Ha viszont elsősorban az ár az az elem, ami eladja a terméket, akkor az ár kiemelt grafikájával adhatunk  lendületet a potenciális ügyfeleknek a vásárláshoz és az ő megtakarításaihoz.

Egy jó vizuális reklám olyan színeket és elemeket tartalmaz, amelyek kellemesek a szemnek. Olyan színeket kell ugyanakkor használni, amelyek megkönnyítik az olvashatóságot. Semmiképp ne untassuk az olvasót azzal, hogy a hirdetést telezsúfoljuk szöveggel, nem fogja elolvasni, továbblép, anélkül, hogy bármit is megjegyzett volna termékünkről és szolgáltatásunkról.

Sokszor egy kép felér ezer szóval.

Ezek a megnyerő képek pozitív gondolatokat ébresztenek, amelyek segítik megjegyezni termékünket, márkanevünket.

Ha kétségeid vannak céges hirdetéseivel kapcsolatban, a legjobb, ha konzultálunk egy professzionális reklám-és grafikai tervezésről.

Egy jó befektetés egy jövedelmező marketing kampányhoz!

+36/30-607-1092 vagy info@marketingjam.eu