KAPCSOLAT

Komplex marketing kivitelezés, weboldalkészítés, Facebook/ Instagram marketing, grafikai kivitelezés kis- és középvállalkozások részére. Kérj árajánlatot, vagy kérd árlistánkat!

nyitvatartás

hétköznapokon

8:00 – 16:00-ig

hétvégén

zárva tartunk

Előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges.

Elérhetőségeink

telefon

+36-30/670-3803 vagy +36-30/607-1092

cím

5000 Szolnok, Baross utca 2, 2/9

A célunk nagyon egyszerű. Útmutatást adni és kivitelezni marketing feladataidat.

Megmutatni, hogyan használd a marketinget profit termelő eszközként saját vállalkozásodban. 

Ha kérdésed van, vagy szeretnél velünk együttműködni, csak jelentkezz a fenti elérhetőségek valamelyikén.

Induljon a vevőszerzés, a bevétel növelés folyamata!

Kérj árajánlatot vagy egyeztessünk időpontot egy marketing konzultációra!

Göcző Ágnes: +36-30/607-1092 

 

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

Hogyan működik a  marketing feladatok kivitelezése?

 

1. Megbeszélünk egy megfelelő időpontot, amikor telefonon, Skype-on vagy személyesen tudunk beszélni marketing feladataidról, kihívásaidról és céljaidról.

 

2. Te (is) bemutatod a cégedet, termékeidet, célcsoportodat, eddigi reklám illetve marketing tevékenységeidet, én pedig egy marketinges szemüvegen keresztül, árgus szemekkel figyelem céged gyenge pontjait és a marketing lehetőségeket, amiket nem használtál még ki. Van egy kérdőívem is, aminek a kérdéseit szeretem feltenni már az első alkalommal. Ez sok hasznos dologra rávilágít majd.

 

3. A bemutatkozás után már látni fogom, hogy mivel lehetne céged növekedését és fejlődését tovább segíteni. Mik azok a marketing eszközök, amivel gyarapíthatod a bevételeidet, és melyek azok, amikkel új vevőket szerezhetsz és megtarthatod a régieket. Hogyan tudsz majd elhúzni a konkurencia mellett, anélkül, hogy az árakkal kellene versenyezned.

 

4. Közösen megbeszélünk egy együttműködési módot, ami lehet, hogy csak egy feladat elvégzésére fog irányulni, de az is lehet, hogy a komplett marketing folyamat teljes egészére kiterjed majd. Természetesen akármelyik mellett is döntesz, az adott feladatot, projektet vagy komplett rendszer kialakítást a maximális szakértelemmel visszük végig majd.

 

Kérdésed van? Írj nekünk!

Szeretnél értesülni friss marketing információkról? Íratkozz fel hírlevelünkre!