Marketing kis- és középvállalatoknak

Marketing kis- és középvállalatoknak

A Marketing Jam csapata átvállalja marketing tevékenységednek egy részét vagy egészét! Marketing kis- és középvállalatoknak. Olyan marketing rendszer kiépítését vállaljuk, ami tervszerűen és mérhetően hozza az elvárt eredményeket.
home_interactive_offer_3

Marketing szolgáltatások a teljesség igénye nélkül: marketing kis- és középvállalatoknak

1. Éves marketing terv készítés, elfogadása, megbeszélése után pedig heti lebontású akcióterv (ezt 2 havonta készítjük). 2. Folyamatos marketing tanácsadás, ötletelés. 3. Kiinduláskor a weboldal tartalmi kialakítása, szövegírás a megfelelő kulcsszavakkal, keresőbarát módon. 4. Rendszeres honlap frissítés. 5. Arculat tervezése. 6. Kampánytervezés: partner cégeknek és kupon vásárlóknak. 7. Konkurencia elemzés: havi szinten. 8. Web analitika: havi szinten. 9. E-mail marketing. 10. Céges Facebook oldal kezelés: posztok, aktivitás növelés, játékok és hirdetések. 11. Google Ad Words kezelés, nyomon követés 12. Média megjelenések kezelése (online, offline). 13. Szövegírás. 14. Akciók kitalálása.

Kiknek dolgozunk? Kik a megrendelőink?

Kifejezetten a mikro-, kis- és középvállalatoknak kínálunk hatékony vevőt hozó, gyakorlati, mérhető, eredményes marketing tanácsokat, megoldásokat. A tapasz
talat az, hogy a szoros költségvetésből a cég életében nagyon kevés fordítható marketingre. Az, hogy külön marketingest vegyenek fel, az már a legtöbb esetben nem fér bele a keretbe. Ha Te is így van ezzel, de mégis ragaszkodsz a profi megoldásokhoz, akkor szervezd ki a marketinget! Profi megoldás, nagyon költséghatékony módon….

Milyen jellegű marketing feladatokat bízhatsz ránk?

Az együttműködés lehet feladat- vagy projekt jellegű, de céged komplett marketing tevékenységét is átvállaljuk. Ez a marketing kiszervezés vagy más néven outsourcing.

A marketing tanácsadáson kívül, ami a cég ismertségének növelésére, vevőszerző automatizmusok létrehozására irányul, magát a megvalósítást is vállaljuk.

Eredményeink mérhetőek lesznek és az eredmények alapján további fejlesztési irányokat tudunk adni Céged növekedése érdekében.

Marketing területen tapasztalt szakemberek közreműködésével.

Marketing szolgáltatások a teljesség igénye nélkül: marketing kis- és középvállalatoknak

Rugalmas, költséghatékony, profi megoldás! Marketing kis- és középvállalatoknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +3630/670-3803

E-mail: info@marketingjam.eu