Marketing kiszervezés

Marketing kiszervezés, kivitelezés:

Miért előnyös ez cégednek?

Jobb marketing, professzionalizmus, több eladás.

Rengeteg marketing ötleted van, de nagyon kevés a kapacitás a kivitelezésre?

Hogyan csökkenthetőek céges költségeid a marketing kiszervezés segítségével?

  • Nem szükséges felvenni új munkatársat, hanem egyszerűen ki kell szervezni a munkát szakértőknek. Nincsenek HR költségek: kiválasztás, tréning, stb.
  • Nincs szükség céges telefonra, irodára, céges autóra, munkavállalói juttatások kifizetésére.
  • A kiszervezés költsége töredéke a foglalkoztatási költségeknek.
  • Szakértői csapattal dolgozhatsz együtt: profi marketinges, gyakorlott grafikus, webdizájner, SEO szakértő stb.  mely magas színvonallal és hatékonysággal párosul.
  • Rengeteg időt takaríthatsz meg: mindennek mi járunk utána (pl. megfelelő nyomda kiválasztása, legjobb árak marketing eszközökre).

Marketing kiszervezés: Szakértők foglalkoznak céged marketingjével:

banner126

  • A marketing hihetetlenül gyorsan fejlődő területe a vállalkozásnak. Ami egy évvel ezelőtt újnak, hatékonynak számított, az már nem biztos, hogy az idén is az. Hónapról-hónapra, napról napra rengeteg újdonság van ezen a területen. Nem könnyű lépést tartani ezzel a cégvezetőnek a napi teendők mellett.
  • Külső szemlélőként egy marketing tanácsadó olyan dolgokat, hibákat, tennivalókat is meglát, amit belülről a megszokás miatt talán soha nem fedeznének fel.

Hogyan lehet céged marketingjét kiszervezni?

3 féle típusú marketing kiszervezés együttműködés lehetséges:

1. lightbulb_48Egy (vagy több) konkrét marketing projekt vagy feladat, azaz a marketing folyamatoknak csak részleges kiszervezése

Saját marketing munkatárssal rendelkező cégeknek ajánljuk, ha kapacitásbeli vagy tudásbeli hiányosságaik vannak. Pl. DM kampánytervezés, arculat tervezése, weboldal kialakítása, katalógus elkészítése, kiállítás, sajtótájékoztató megszervezése stb. Ezekre a projektekre cégre szabott árajánlatot adunk, az ajánlat elfogadása esetén, a szerződésben meghatározott határidőre “leszállítjuk” a kért marketing projektet.

2.coffee_48 A marketing terv teljes körű végrehajtása

Azaz a marketing tervben lefektetett feladatok, projektek, folyamatok teljes kiszervezése. Ha már van a cégnek marketing terve, megvannak a marketing eszközök, csak a kivitelező, ill. a kapacitás hiányzik, ebben az esetben ezt a megoldást javasoljuk. A marketing terv ismeretében tudunk cégre szabott árajánlatot adni.

3. heart_48Marketingtervezés és operatív végrehajtás: ez a teljes marketing folyamat kiszervezését jelenti

Itt egy marketing audittal indul a folyamat, közösen átbeszéljük a cég célkitűzéseit (számszerűsítve), az eddigi marketing folyamatokat és a tervezett marketing eszközöket. A felmérés után elkészül egy marketing tervezet, melyet a cégvezetéssel átbeszélünk, illetve a feladatokat ütemezzük. Majd pedig elindul a marketing feladatok végrehajtása. Az auditnak és a marketing terv elkészítésének van egy alapdíja.

Szerződéskötés

Az előző 3 projekt/folyamat típus alapján meghatározásra kerülnek a konkrét feladatok és hozzárendeljük az azok elvégzéséhez szükséges óraszámokat. Ezek alapján elkészül az ajánlat. Amennyiben az ajánlat elfogadásra kerül, megkötjük a szerződést. Nagyon fontos szempont a cég információinak a biztonságos kezelése, a titoktartás. Erre vonatkozóan előzetesen titoktartási szerződést kötünk.

Gyakorlati megvalósítás

A marketing tervben, ill. akciótervben meghatározott feladatok megvalósítása. A megállapodott határidőn belül.

Marketing kiszervezés elérhetőség és konzultáció:

Rugalmas módon, az ügyfélnek legmegfelelőbb formában konzultációkat tartunk. Személyes konzultációk: pl. heti 1 vagy fél nap időtartamban, vagy óraszámban megadva. Plusz online, telefonon mindig biztosított a folyamatos kapcsolat.

 Mérhetőség.

Feladatainkról munkalapot készítünk, mellékelve hozzá a marketing tevékenység eredményeit.

A Marketing Jam marketing kiszervezés szolgáltatásai a teljesség igénye nélkül:

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +3630/607-1092

E-mail: info@marketingjam.eu