Hírlevél küldés

Közölnél valamit? Valami nagy durranásra vágysz? Miért nem küldesz hírlevelet?

A hírlevél küldés napjainkban egyre inkább használatos és népszerű marketing eszköz a cégek, vállalkozások kommunikációjában. Hiszen a megfelelően elkészített hírlevélre nem lehet nem odafigyelni: egy-egy frappáns, figyelemfelkeltő címmel, valódi tartalmú tájékoztató szöveggel a hírlevél küldés sikeres lehet, vagyis: a közölt információ széles réteg számára válik elérhetővé.

hírlevél küldésA hírlevél információja cégenként más és más lehet a vállalat profiljának megfelelően. Ám a hírlevél megfogalmazása, tartalmi szerkesztése, valamint külső vizuális megjelenése (design) szervesen kell, hogy kapcsolódjon a cég egészéhez. Elsődleges tehát, hogy a hírlevél küldés a cég arculatának megfelelően azonnali hatást váltson ki az Olvasóból. Nem hiába, hogy a hírlevelek általában konkrét cselekvésre is ösztönöznek. Ha nem is azonnali vásárlásra vagy termékkipróbálásra, de felajánlja a honlapra való kattintás lehetőségét, ha pedig egy előre megtervezett kampány része a hírlevél küldés, még plusz nyereményjátékkal is találkozhat az Olvasó a hírlevélen belül.

Kétségtelen: a jó hírlevelek feldobhatják, színesíthetik céged marketing profilját! Használd ki a hírlevél küldésben rejlő lehetőségeket, a szövegek elkészítését pedig bízd profi szövegíróra!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +3630/607-1092

E-mail: info@marketingjam.eu