Hírlevél szerkesztés

Hírlevél szerkesztés: Ne töröljék, olvassák el céges hírleveledet!

Egészen biztos, hogy megnyitva e-mail postafiókodat Te is naponta találsz benne érdektelen hírlevelet. Az ilyen hírleveleket szinte gondolkodás nélkül töröljük. Hogyan érhető el, hogy a Te hírleveled ne így végezze? Egy ütős című és valóban informatív hírlevéllel elérhető, hogy a Címzett ne rögtön a „Törlés” gombra kattintson, hanem megnyitva a levelet, linkek segítségével, átkattintás útján továbbinduljon a honlapodra.

hírlevél szerkesztésMilyen hírlevél szerkesztési módot kövessünk?

A hírlevél szerkesztés fortélyaival érdemes marketing szakember segítségét kérnie.

Hogy miért? Mert így még inkább növelhetők az esélyeink. A hírlevél szerkesztésnél fontos hangsúlyt kap például a tárgysor, a feladó neve, a címzett megszólítása.

Megszólítás a hírlevélben

Ha az Olvasó a Címzett sorában megpillantja a saját nevét, ez máris egy óriási erejű figyelemmegtartó hatással bír. Ha a Feladó címsorában pedig pontosan megadjuk cégünk nevét és nem csak az e-mail címet tüntetjük fel, az máris bizalommal fogja eltölteni Olvasónkat.

Figyelemfelkeltő hírlevél tárgysor

A hírlevél szerkesztés során természetesen a Feladó és a Címzett bizalomépítő hatása mellett és a Tárgy frappáns megfogalmazása is lényeges. El kell ugyanis érnie azt, hogy a hírlevelet megnyissák az illetékesek.

Belső tartalom:

Külön hangsúlyt kell fektetni a hírlevél szerkesztés belső tartalmára is, amely lehet szöveges, HTML alapú vagy ennek ötvözete az ún. „multi-part MIME”. A tartalomra vonatkozó követelmény az is, hogy tagoljuk szövegünket, emeljük ki a lényegesebb mondanivalót.

Szöveg nyelvezete és stílusa:

Hírlevél szerkesztés során ügyelni kell arra is, hogy a szöveg nyelvezete és stílusa a címzettek számára is érthető, világos és egyértelmű legyen. Kerülni kell a szakzsargon alkalmazását.

Ha nem szeretnél órákat tölteni egy frappáns hírlevél vagy hírlevélsorozat megírásával, mi ezt a munkát hatékonyan átvállaljuk helyetted!

Ha további kérdésed merülne fel, örömmel állok rendelkezésedre.

Kérj árajánlatot! Írj e-mailt: info@marketingjam.eu

Legyen hatékony hírleveled!

Várom hívásodat a 30/607-10-92-es telefonszámon!