36306703803 info@marketingjam.eu

Reklámszövegek

Reklámszövegek 

 

Reklámszövegek az eladásösztönzés, profitszerzés és siker érdekében

Egy jó reklámszöveggel szinte bármit elérhetsz! Maximálisan kihasználhatod a reklámban rejlő előnyöket, személyesen szólíthatod meg konkrét célcsoportodat és fokozatosan, lépésről lépésre építheted céged sikerét.

 Hogy ez pontosan mit is jelent a gyakorlatban?

Elsőként tervezést, azaz a reklámkampány-stratégiák kidolgozását. Részletesen fel kell ugyanis építeni a kampányok struktúráját, hogy elérjük: a fogyasztók (célcsoportunk) ismerje és szeresse a terméket, a szolgáltatást, amit figyelmébe ajánlunk. El kell érnünk, hogy a befogadók akarva-akaratlanul találkozzanak reklámunkkal és idővel kialakuljon bennük a vágy, hogy a sajátos megtapasztalás útján övék legyen a termékünk.

Reklámszövegek – Szöveggel kitűnni a tömegből

reklámszöveg

Reklámszöveg

A reklámszövegek tehát minden reklám alapját képezik a vizuális megjelenítést szolgáló elemek mellett.

A szöveg ékszerdobozba csomagolja azt, amit el akarunk adni a reklám szöveg által. Ám a jól megírt reklám szöveg nagyfokú szakértelmet kíván. A reklámszöveg megírásnak szabályai, követelményei vannak, amelyeket érdemes figyelembe venni. Mégis mindezt úgy, hogy ne tucat, ne szürke és unalmas, hanem valami igazán kiemelkedő, új színfolt legyen a többi reklám között.

Éppen ezért a legjobb, ha a reklámszövegek megírását profi szövegíróra bízod, aki tudja, érti a dolgát, aki képes megszólítani célcsoportodat, aki ismeri a szakma minden bravúrját, hogy a reklámszövege egyedi és pótolhatatlan legyen a piacon.

Reklámszövegek, amik segítenek előre kerülni a Google találati listában:

Azt tudta, hogy az online marketingben a reklám szöveg még nagyobb jelentőséggel bír? Hiszen minden, ami például az weboldalodon reklámszövegként jelenik meg, erősítheti a Google-ben való találati részvétel sikerességét. A keresőrobotok ugyanis minden szöveget figyelnek és érzékelnek. Fontos például a szöveg felépítése, fontos a szövegben használt kulcsszavak és azoknak szövegen belüli előfordulásának gyakorisága. 

Reklámszöveg, a többfunkciós marketing eszköz

A reklám szöveg ezért már önmagában többfunkciós marketing eszközként jelenik meg: egyszerre (ha a weboldalon jelenik meg) lehet SEO-tartalmú, figyelemfelkeltő és figyelemmegtartó, valamint eladásösztönző és márkaépítő is.

Ki írja a reklámszövegeket?

Ha szeretnéd, hogy reklámra fordított beruházásodat valóban a céged javára kamatoztatni, bízd profi szövegíróra a reklám- szöveg megírását! A közös munka során megismerve céged filozófiáját és a terméket, amit eladásra szánsz, segíthetünk bekategorizálni azt a célcsoportot, ami valóban a potenciális érdeklődési kört jelentheti a szóban forgó termékek vagy szolgáltatások iránt.

Ne bízz semmit a véletlenre! Törekedj a profi szövegekre, ami most velünk sikerülhet! 

Miért ne tennéd meg már holnap az első lépést? Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hívj és beszéljünk a részletekről!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefonon: +3630/607-1092

E-mailben: info@marketingjam.eu