marketing tervezés

azonnali lendület, hatékony marketing az üzleti évedhez

Kisvállalati MARKETING TERVezés

Szeretnél több ügyfelet? Nagyobb ismertséget márkádnak? Gyorsabban pörgő forgalmat és még több profitot? 

Mindezt kisebb költséggel és hatékonyabban, mint eddig? 

Kérd személyre szabott konzultációnkat! Segítünk neked az éves marketinged megtervezésében!  

Hogyan működik ez a konzultáció?

A marketing tervezés konzultáció az irodánkban zajlik. Előzetesen arra fogunk kérni, hogy tölts ki egy kérdőívet! Miután megérkezel, kb. 5 órát egyeztetünk. Ilyenkor csak a te cégeddel foglalkozok. A teljes éved marketing tervét megtervezzük. Ez lesz az éves marketing tevékenységednek az alapja.

Marketing tervezés

A kis- és középvállalkozások számára a marketing terv jelenti a megoldást arra, hogy biztosítsa a cég számára a folyamatos ügyfélforgalmat és bevételeket. Mégis ez a terület az, ami az egyik legnagyobb kihívást jelenti a cégvezetőknek.

Az ideális állapot, ha van egy megbízható rendszer, ami következetesen szállítja az előre meghatározott eredményeket. Sok kisvállalkozásnál azonban nincs terv, és alkalomszerűek a marketing tevékenységeik. Költenek ugyan időnként marketing kampányokra, de ezek hatékonysága messze elmarad a tervezetthez képest. 

A jó hír, hogy ennek nem kell így lennie. Ennek elérésére egyetlen mód van, mégpedig az, hogy olyan marketing tervet és kivitelezést kell létrehozni, amely folyamatosan hozza az eredményeket.

  • Marketing konzultációnkkal segítünk ügyfeleinknek üzleti eredményességük növelésében.
  • Ötleteket adunk arra, hogy minél több vevőre tegyenek szert. 
  • Egy megvalósítható, mérhető marketing tervet ajánlunk ügyfeleink számára.
  • A marketing tervezés konzultáción megvizsgáljuk, hogyan tud még több bevételre szert tenni vállalkozásod.
  • A marketingtervezési konzultáció segít abban, hogy vállalkozásod előnyre tegyen szert a versenytársakhoz képest.
=

Marketing terv

A marketing terv minimum 1 éves időtartamra kerül megalkotásra. Amennyiben rövidebb időről beszélünk, azt marketing taktikának vagy marketing cselekvési tervnek nevezzük.

A marketing terv részei többek között a mindenre kiterjedő piaci elemzés, a termék pozicionálás, ún. disztribúciós, azaz elosztási stratégia, valamint megfelelő kommunikációs terv.

De, a marketing tervezést megelőzően jelentős piackutatást kell végezni, számadatokkal alátámasztott elemzésekkel.

A jól elkészített marketing terv végső célja, hogy meghatározott időn belül a cég elérje a tervben kitűzött céljait, azaz az esetek nagy részében jelentős haszonra tegyen szert a vállalat további bővülése és fejlődése érdekében.

Ahogy a régi mondás tartja: „Ha nem tudod, hová mész, akkor sosem fogsz odaérni.”

Ahogyan a tengerész is iránytűt használ a tengeren a helyes irány megtartásához, ugyanígy egy vállalkozónak is szüksége van iránymutatásra a termékei vagy szolgáltatásai értékesítéséhez, az ügyfelek megszerzéséhez.

Kicsit leegyszerűsítve a marketing terv célja, hogy beazonosítsa a piacot, pozicionálja a vevőket és a versenytársakat, felvázoljon egy vevőt hozó stratégiát.

Lépései: piackutatás, tervezés, terv végrehajtás, eredmények értékelése.

Hatékony marketing tervezés

 

Milyen marketing rendszertől működik egy kisvállalkozás?
Hogyan lehet hatékonyan marketingezni alacsony költségvetéssel?
Hogyan szerezzünk megbízható ügyfeleket és folyamatos bevételt?

Mi segítjük a kisvállalkozások tulajdonosait, hogy olyan marketing rendszerük legyen, amellyel könnyebben megvalósíthatják a bevétel céljaikat.

=