Marketing tanácsadó

Tehát, ki vagyok én? Elsősorban marketing „függő”, marketing szövegíró és tanácsadó

 

Gondolj rám úgy, mint egy idegenvezetőre, aki a marketing eszköztár leghasznosabb darabjait mutatja meg Neked. Személyes örömöm, amikor egy kisvállalkozás vezetője megérti, mennyi mindent el lehet érni a marketinggel. Nyitott vagyok, és minden marketing tudásomat igyekszem megosztani Veled. Csak kipróbált ötleteket adok, melyek magam vagy más ügyfelek esetében már beváltak.

Tedd meg az első lépéseket, használd a marketinget és pörgesd fel vállalkozásodat!

Göcző Ágnes – marketing tanácsadó

Göcző Ágnes marketing "függő", reklámszövegíró, tanácsadó

Göcző Ágnes marketing „függő”, reklámszövegíró, tanácsadó

Több, mint 15 éves marketing / PR tapasztalat

Területek: Marketing tanácsadás  * Marketing kiszervezés (outsourcing) * Stratégiai marketing * Marketing terv gyakorlati kidolgozás és kivitelezés * Marketing szövegírás * Marketing kampányok * Hatékony célcsoport tájékoztatás * Online marketing –  (weboldal, Facebook, Google Ad Words kampányok stb.) * Hatékony kreatív anyagok (hírlevelek, brosúrák, hirdetések elkészítése) * Cég és termék arculat építés * Rendezvény szervezés * Marketing kommunikáció * Egyéb marketing tevékenységek

Elmélet: Gödöllői Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar: közgazdász szakirány, Szolnoki Főiskola: EU szakközgazdász szakirány, marketing menedzseri oklevél

Gyakorlat: multi és kkv tapasztalat marketing és PR területen: Philip Morris, CEU, HL Display, ASM,

Kedvenc területek:

Mi az a marketing tanácsadó?

A marketing tanácsadó egy képzett szakember, aki segíteni tud a vállalkozások marketing stratégiáinak felülvizsgálatában, létrehozásában és megvalósításában, hatékonyabbá tételében. Ezek a marketing stratégiák elősegítik a szolgáltatások és termékek eladásának megnövelését.

A tanácsadó lehet önálló és független vagy egy üzleti tanácsadó iroda tagja.

A jó marketing tanácsadó megéri a befektetést, mert képes kezelni az összes marketing projektet, feladatot, hogy Te szabadon összpontosíthass más fontos üzleti tevékenységekre.

A tapasztalt tanácsadó segít, hogy a lehető legjobban ki tudd használni a rendelkezésre álló marketing költségvetést. Biztosítja a megfelelő marketing stratégiát Céged számára.

Szóval mit várhatsz el egy marketing tanácsadótól?

A jó marketing tanácsadó:

  •  szakértője a különböző marketing technikáknak és stratégiáknak,
  • sikeres marketing stratégiát alkot, amelyek igazodik a vállalkozás céljaihoz és célcsoportjaihoz,
  • kellőképpen tapasztalt, hogy értékelje a jelenlegi marketing stratégiát és azonosítsa a lehetséges gyenge pontokat, problémákat, majd pedig javasoljon megfelelő megoldásokat,
  • gyorsan és hatékonyan képes kezelni a a marketing kampány során felmerülő kérdéseket,
  • összeállítja és elemzi is a marketing adatokat, részletes kampány jelentéseket készít,
  • rendszeresen kommunikál a megrendelővel.

Hogyan tud egy marketing tanácsadó segíteni a vállalkozásoknak?

Recesszió, vagy egy nehezebb időszak idején a legtöbb vállalkozás szembesül azzal a problémával, hogy a korábbi időszakhoz képest a vásárlók nem hajlandóak, vagy nem úgy hajlandóak vásárolni, mint régen, és a meglévő marketing kampányok egyre kevésbé hatékonyak.

Ilyen esetben van szükség egy új megközelítésre. De hol érdemes kezdeni? Érdemes kockáztatni a marketing költségvetést különböző marketing stratégiák tesztelésére? Vagy inkább döntsön a tapasztalat? Ez az a pont, ahol a tapasztalat rendkívül fontos. Kell valaki, aki igazi marketing szakértelemmel tudja értékelni a jelenlegi helyzetet, és bevált marketing megoldásokat tud ajánlani.

A marketing tanácsadó bevonása költséget jelent, de a találgatásokból, próbálkozásokból eredő felesleges kiadások még komolyabb terhet jelentenének. Egy jó tanácsadó bőségesen kitermeli a díját. Pénzt takarít meg azzal, hogy felügyelete alatt a marketing költségvetést helyesen használják illetve a helyes marketingből jelentős bevételre tehet szert a cég.

 Milyen marketing tanácsadót érdemes választani?

Az alábbiakban felsorolt szempontokat kell figyelembe venni, amikor kiválasztja a megfelelő marketing tanácsadót:

  • Ajánlások – Ellenőrizze, hogy a tanácsadónak milyen referenciái vannak.
  • Összehasonlítás – Érdemes több helyről bekérni különböző tanácsadók árajánlatait és összehasonlítani őket, de ne csak az árat nézzük meg. A megfelelő tanácsadó az Ön számára, nem feltétlenül a legolcsóbb.
  • Fontos, hogy jó munkakapcsolat alakuljon ki a marketing tanácsadóval. Rendszeres legyen a kommunikáció mindkét irányban.
  • Kreativitás – A marketing tanácsadó legyen képes új, kreatív ötleteket adni a marketinghez.

További információért, konzultációért lépj kapcsolatba velünk még ma!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefonon: +3630/607-1092

E-mailben: info@marketingjam.eu