weboldal készítés

A szövegírástól a dizájnig

Elkészítjük feltűnően szép, modern, felhasználóbarát weboldaladat

WordPress weboldalak, Woocommerce webshopok

 

k

Webszövegek megírása

Szívesen megírjuk weboldal szövegeit. Lefordítjuk gondolatait a vevők nyelvére. Meggyőzzük arról, miért érdemes a termékeidet vagy szolgáltatásaidat választania.

Google-barát kialakítás

Szeretnénk, ha weboldala jól megtalálható lenne a Google keresőben, éppen ezért minden technikai beállítást megcsinálunk, ami elősegíti ezt.

g

Felhasználóbarát kialakítás

Nincs annál bosszantóbb, amikor nem találod meg a keresett információt egy weboldalon. Arra törekszünk, hogy a weboldaladon a lehető legegyszerűbben megtaláljanak mindent a látogatók.

Egyedi, modern dizájn

2011 óta készítünk weboldalakat. A trend évről évre változik. Weboldalaink kiemelkednek a piaci kínálatból a modern dizájnjukkal (is). 

Reszponzív kialakítás

Csak olyan weboldalakat adunk ki a kezeink közül, amik minden képernyőmérethez igazodnak. Ez alap.

Könnyen használható admin felület

Weboldalad elkészítése után vendégünk vagy egy oktatásra. Megmutatjuk, hogyan változtathatsz a szövegeiden, hogyan tudsz képet feltölteni, vagy új bejegyzést létrehozni.

Miért éppen WordPRESS? A WordPress elképesztő fejlesztéseken ment keresztül az elmúlt években!  A MAI weboldalak legalább 50%-át ebben a rendszerben építik fel.

Mi nagyon szeretjük a♥ WordPress-t!

… és garantáljuk, hogy ezzel te is így leszel!

A tartalomkezelő rendszere olyan eszköz, amely lehetővé teszi a webhely tartalmának akár önálló kezelését is. A WordPress rugalmas, rendkívül testreszabható, szuper felhasználóbarát, és nagyszerű tartalomkezelő rendszer (CMS).

Mire figyelj, amikor megbízol egy webest?

4 részes videó

Kedves Érdeklődő!

Ez a kérdőív abban segít, hogy minden fontos információt megadj, amelyre szükségünk van a weboldal készítés árajánlat elkészítéséhez illetve később a projekt mielőbbi megkezdéséhez.

Neked sem lesz hiábavaló átgondolni ezeket a kérdéseket.

Fontos, hogy ez nem egy teszt, és itt nincsenek rossz válaszok. 🙂
A kérdőív célja az, hogy megismerjük:
– a céget,
– a célközönségeteket,
– a termékeiteket vagy a szolgáltatásaitokat,
– a kommunikációtokat.

A kérdőív kitöltése a munka megkezdésének előfeltétele. A te érdeked, hogy minél alaposabb, pontos információt megadj, mert elsősorban ebből a dokumentumból fogunk dolgozni.
Nincs szövegmennyiség limit, írj bátran!

Ha nem haragszol meg, a kérdőív tegeződve teszi fel a kérdéseket.