weboldal készítés

A szövegírástól a dizájnig

Feltűnően szép, modern, felhasználóbarát weboldalak készítése

WordPress weboldalak, Woocommerce webshopok

k

Webszövegek megírása

Szívesen megírjuk weboldal szövegeit. Lefordítjuk gondolatait a vevők nyelvére. Meggyőzzük arról, miért érdemes a termékeidet vagy szolgáltatásaidat választania.

Google-barát kialakítás

Szeretnénk, ha weboldala jól megtalálható lenne a Google keresőben, éppen ezért minden technikai beállítást megcsinálunk, ami elősegíti ezt.

g

Felhasználóbarát kialakítás

Nincs annál bosszantóbb, amikor nem találod meg a keresett információt egy weboldalon. Arra törekszünk, hogy a weboldaladon a lehető legegyszerűbben megtaláljanak mindent a látogatók.

Egyedi, modern dizájn

2011 óta készítünk weboldalakat. A trend évről évre változik. Weboldalaink kiemelkednek a piaci kínálatból a modern dizájnjukkal (is). 

Reszponzív kialakítás

Csak olyan weboldalakat adunk ki a kezeink közül, amik minden képernyőmérethez igazodnak. Ez alap.

Könnyen használható admin felület

Weboldalad elkészítése után vendégünk vagy egy oktatásra. Megmutatjuk, hogyan változtathatsz a szövegeiden, hogyan tudsz képet feltölteni, vagy új bejegyzést létrehozni.

Miért éppen WordPRESS?

A WordPress elképesztő fejlesztéseken ment keresztül az elmúlt években! A MAI weboldalak legalább 50%-át ebben a rendszerben építik fel.

Mi nagyon szeretjük a♥ WordPress-t!

és garantáljuk, hogy ezzel te is így leszel!

A tartalomkezelő rendszere olyan eszköz, amely lehetővé teszi a webhely tartalmának akár önálló kezelését is. A WordPress rugalmas, rendkívül testreszabható, szuper felhasználóbarát, és nagyszerű tartalomkezelő rendszer (CMS). 

küldd el nekünk marketing elképzeléseidet!  Milyen marketing feladatok kivitelezésére lenne szükséged?