weboldal készítés

A szövegírástól a dizájnig

Feltűnően szép, modern, felhasználóbarát weboldalak készítése

WordPress weboldalak, Woocommerce webshopok

k

Webszövegek megírása

Szívesen megírjuk weboldal szövegeit. Lefordítjuk gondolatait a vevők nyelvére. Meggyőzzük arról, miért érdemes a termékeidet vagy szolgáltatásaidat választania.

Google-barát kialakítás

Szeretnénk, ha weboldala jól megtalálható lenne a Google keresőben, éppen ezért minden technikai beállítást megcsinálunk, ami elősegíti ezt.

g

Felhasználóbarát kialakítás

Nincs annál bosszantóbb, amikor nem találod meg a keresett információt egy weboldalon. Arra törekszünk, hogy a weboldaladon a lehető legegyszerűbben megtaláljanak mindent a látogatók.

Egyedi, modern dizájn

2011 óta készítünk weboldalakat. A trend évről évre változik. Weboldalaink kiemelkednek a piaci kínálatból a modern dizájnjukkal (is). 

Reszponzív kialakítás

Csak olyan weboldalakat adunk ki a kezeink közül, amik minden képernyőmérethez igazodnak. Ez alap.

Könnyen használható admin felület

Weboldalad elkészítése után vendégünk vagy egy oktatásra. Megmutatjuk, hogyan változtathatsz a szövegeiden, hogyan tudsz képet feltölteni, vagy új bejegyzést létrehozni.

Miért éppen WordPRESS?

A WordPress elképesztő fejlesztéseken ment keresztül az elmúlt években! A MAI weboldalak legalább 50%-át ebben a rendszerben építik fel.

Mi nagyon szeretjük a♥ WordPress-t!

és garantáljuk, hogy ezzel te is így leszel!

A tartalomkezelő rendszere olyan eszköz, amely lehetővé teszi a webhely tartalmának akár önálló kezelését is. A WordPress rugalmas, rendkívül testreszabható, szuper felhasználóbarát, és nagyszerű tartalomkezelő rendszer (CMS). 

Keress minket bizalommal!

Írd meg, mi az amiben segíthetünk!
Ha árajánlatot kérnél vagy az árlistánkra vagy kíváncsi, írd meg mire lenne szükséged, mi igyekszünk 24 órán belül válaszolni neked. (Munkanapokon.)