168 órán belül lehet egy szuper webáruházad!

Rengeteg érvünk van, hogy miért legyen egy szuper webáruházad!
Képzeld el, hogy a koronakaranténtól függetlenül is van bevételed, és nincsenek anyagi gondjaid. Vagy azt, hogy míg ezt a pár mondatot elolvastad valaki éppen vásárolt tőled.
Egy – általunk készített – webáruházat nem nehéz, és nem is bonyolult üzemeltetni.

Pár nap alatt készen lehet, és biztosak vagyunk abban, hogy szeretni fogod, bevételt hoz majd neked.

Szívesen elkészítjük neked a webáruházadat. Tudjuk, hogy fontos, ezért sietünk:
mindössze 168 órát kérünk, és készen is van.

Kattints, add meg a számodat, visszahívunk, és minden kérdésedre választ adunk!

ÓRÁT KÉRÜNK

Így fog működni a webáruházad!

Nem szeretjük a bonyolult, átláthatatlan rendszereket, ezért egy egyszerű, könnyen kezelhető, és szép webáruházad lesz: olyan, ami neked is tetszik, amilyet a látogatóid is szeretni fognak majd.

Nem titkolózunk, elmondjuk, hogyan fog működni:

Tételezzük fel, hogy színes ceruzákat árulsz árulsz (Írhattunk volna kerítést, parfümöt, virágot, vagy akármi mást is, szinte bármit lehet árulni az interneten).

Lefotózod, és feltöltöd a színes ceruza képét a webáruházadba (elmondjuk, hogyan tudsz szép képeket készíteni), írsz róla pár sor termékleírást (megmutatjuk hol teheted meg) és mellé írod az árat.

(Akkor is működik, ha rengeteg terméked van és elsőre azt hiszed, képtelenség ennyit lefotózni és feltölteni. De ne aggódj emiatt egy percet sem!)

Kész is vagy. Jöhetnek a vásárlók.

Aki ceruzát (kerítést, parfümöt, vagy bármit amit te árulsz) keres, az megérkezik az oldaladra, elolvassa a leírást, és ha az ár is tetszik neki, akkor megrendeli a terméket.

Eközben te – pont úgy mintha egy boltod lenne – azonnal látod, hogy mit, és mennyi darabot vett, mekkora bevételed keletkezett, és azt is, hány ceruzád (vagy amit épp árulsz) van még raktáron. A vásárlás után sincs dolgod (törekszünk az egyszerűségre) a webáruházad automatikusan elkészíti és kiküldi a számlát a vásárlónak e-mailben.

A webáruház ilyen egyszerű!
Az űrlapon keresztül add meg a számodat, visszahívunk, és minden kérdésedre RÉSZLETES választ adunk!

 

Ezért fogod imádni a webáruházadat!

Rengeteg okod lesz rá

Egyrészt mert lehet, hogy éppen a webáruházad segítségével vészeled át ezeket a kemény heteket, hónapokat. Másrészt azért, mert éjjel-nappal érted dolgozik, és majdnem minden automatizálva lesz benne. Az is klassz, hogy bármennyi terméked lehet a webáruházadban, és azért is szereted majd, mert szép lesz, könnyen használható. (Még van legalább 10 indokunk, de a többit majd inkább szóban)

Az űrlapon keresztül add meg a számodat, visszahívunk, és minden kérdésedre RÉSZLETES választ adunk!

Indítsd el online üzletedet!

nem titkolózunk, ennyibe fog kerülni

Szeretjük az átláthatóságot, és nem akarunk azzal bosszantani, hogy csak akkor mondjuk meg a webáruház árát, ha már telefonáltál. Sokkal jobb, ha előre tudod, hogy körülbelül nettó 150 000 forinttól (bruttó: 190.500 Ft) már lehet egy egyszerűbb webáruházad. (Az ár függ attól, hány terméked van, milyen funkciókat kérsz pl. fizetési, számlázási modul, készletkezelés stb.) Ráadásul a háttérben dolgozunk, így csak akkor mutatjuk meg a világnak amikor készen van, és működik.
Ha szeretnél webáruházat, kattints mondd el milyen webáruházat szeretnél, és elkészítjük neked!

Néhány webshop munkánk